Най-добрите фирми за работа в Испания

германия има нужда от още имигранти

Най-добрите фирми за работа в Испания са събрани в класацията, публикувана от Grate Place to Work, цитирана от La Información. Критериите за оценяване са: заплата, възможност за развитие, социална отговорност и отношения на работното място, оценка на работниците за ръководителите и начина на работа, съвместимост на работата с личния живот, възможност за работа от дома, наличието на място за паркиране в близост до офиса и чекове за храна. Ето как са подередени фирмите в класацията:

10. Japan Tobacco Internacional
Фирмата е производител на цигарите Camel и Winston. Минималната заплата е 1 000 евро, а максималната, която получава изпълнителния директор.
9. Hotelatelier
Това е бившата хотелската верига Petitpalace, която има 35 хотела в Испания. Заплатите тук са 19 950 евро годишно за помощник сервитьор или 21 000 евро за работниците по поддръжката.

8. Grupo DKV Seguros
Освен заплатата на застрахователните агенти, която е около 1 467 евро, което е с 25% по- висока от средната за сектора, във фирмата се радват на добра социална среда и взаимоотношения.
7. Adecco Group
Това е компания за подбор на персонал за временна трудова заетост, в която работят над 2 000 души. Заплатата на служител по корпоративна социална отговорност стига до 46 492 евро.

6. Medtronic
Това е фирма, която произвежда медицинска техника и технологии, където заплатите достигат до 92 351 евро на година (на търговския директор).
5. Reale Seguros
Застрахователната компания е постигнала добър бизнес климат и взаимоотношения, и е осигурила за служителите си собствена фитнес зала и ресторант. Директорът по рекламата взима 86 000 евро годишно.

4. Abbvie
Това е биофармацефтична компания, която се радва на добър бизнес климат и високи заплати- от 20 000 евро до 89 504 евро на година за мениджъра по ефективност на обучението.
3. Admiral Seguros
Заплатата на бизнес анализаторът на тази застрахователна компания е 32 000 евро годишно, а служителите високо оценяват международната структура, тийм- билдинг мероприятията и заплатите.

2. Mars Iberia
Това е международна компания от хранителната индустрия, която се произвежда и храни за домашните любимци. Предоставя отлични възможности на служителите си за израстване в йерархията, а бизнес контрольор получава 54 566 евро годишно.
1. Lilly
Това е фармацевтична компания, която се занимава с изследвания в областта на диабет, алцхаймер, раковите заболявания и др. Служителите високо оценяват добрия бизнес климат и условията за работа, възможностите за вътрешнофирменото обучение. Директорът по Клинични операции получава до 180 000 евро годишно.

Сайтове за търсене на работа в Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply