Срив в мрежата на DIGI остави хиляди абонати без телефонна връзка

DIGI

Срив в мрежата на DIGI остави хиляди абонати без телефонна връзка днес. От 10 часа тази сутрин хиляди клиенти се оплакват, че телефоните им нямат връзка- нито те могат да набират, нито тях могат да ги набират.

Тъй като телефоните 1200 и 642 642 642 за връзка с оператор (Atención al Cliente) дават постоянно заето, ситуацията породи вълна от недоволство в социалните мрежи. Клиентите се оплакват не само от невъзможността за комуникация по телефона, но и поради липса на ясен отговор от страна на компанията.

Въпреки че от DIGI отговарят на някои от оплакванията в социалната мрежа Х извинявайки се за причиненото неудобство, до момента (към 14 часа) телекомуникационната компания не е излязла с официално становище, в което да обяснят причините за аварията и да обявят някакъв срок, в който тя ще бъде отстранена.

Към 15:20 часа на страницата на DIGI във Фейсбук се появи следното съобщение: „Възможно е някои от нашите клиенти да имат проблеми с провеждането на телефонни разговори. Работим за отстраняването на проблема по- най- бързия възможен начин, за да можете отново да използвате нашите услуги. Извиняваме се за причиненото неудобство“.

Новините от Испания можете да следите в канала ни във WhatsApp или ни последвайте във Facebook, Twitter и VKontakte.

Запазване на час в българските консулства в Испания