Българин в Испания уби съпругата си и 6- годишната им дъщеря

българин в Испания

Българин в Испания уби съпругата си и 6- годишната им дъщеря, съобщава вестник El Mundo. Инцидентът е станал снощи, неделя 6 ноември в 22:13 часа в дома на семейството, намиращ се в мадридския квартал Мостолес на Avenida Olimpica 20.

39- годишния мъж е намушкал с нож 29- годишната си съпруга и детето, а след това се е опитал да се самоубие, като се е намушкал с нож няколко пъти в гърдите, шията и краката. Преди да посегне на себе си нашенецът е изпратил съобщение по WhatsApp до няколко свои познати, че е убил жена си и детето и смята да посегне и на своя живот.

Приятелите тръгнали към дома му, но, тъй като никой не отворил врата, се обадили на Националната полиция. Изпратеният екип успял да влезе в жилището, където още в коридора се натъкнали на безжизнените тела на жената и детето. Раненият мъж бил в една от стаите.
Пристигналите на място лекари са констатирали смъртта на жената и детето вследствие на няколко прободни рани и са оказали първа помощ на агресора. Той е закаран в тежко състояние в болница Puerta de Hierro в Махадаонда.

За още новини от Испания ни последвайте в Facebook, Twitter и VKontakte.

Задържаха българин в Испания за кражби на скъпи стоки по интернет

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*