Новото предложение на WizzAir за евтини самолетни билети

WizzAir

Новото предложение на WizzAir за евтини самолетни билети е All You Can Fly. Това е годишен абонамент за неограничен брой резервации с фиксирана цена, от който могат да се възползват само първите 10 000 клиента, които заплатят годишна такса от 599€ (до 15 август 2024 г. таксата беше 499€).

Абонаментът All You Can Fly е валиден за 12 месеца от датата на закупуване. Резервации могат да се направят на сайта на WizzAir, но за полетите чак след 25 септември 2024 г., като всеки полет ще има фиксирана цена. Първият полет ще струва 9,99€ и е включен в цената на абонамента. Ако например летите общо 10 пъти в рамките на тези 12 месеца всеки полет ще излиза около 60€, но ако летите повече цената ще намалява.

С новото предложение All You Can Fly може да се лети по всички международни маршрути на авиокомпанията. Билети могат да се резервират в рамките на три дни преди заминаването за всяка дата от годината (в зависимост от наличността) и максимум за 3 полета в рамките на 24 часа. Ограничението от 72 часа не важи за втората посока на двупосочните билети, но ограничението за наличност остава. Засега не е ясно дали ще може да се резервира всяко свободно място и ако не, то по колко свободни места на всеки полет ще бъдат отделяни за абонатите на All You Can Fly.

Билетите, закупени чрез абонамента All You Can Fly не могат да бъдат променяни по никакъв начин, а ако 3 пъти в годината не се използват вече закупени билети, то Wizz Air могат да анулират членството.

С All You Can Fly може да се пътува само с малък ръчен багаж с размери 40 х 30 х 20 см. По- голям ръчен багаж, регистриран багаж и всички останали услуги, предлагани от WizzAir могат да се закупуват по време на резервацията.

Членството в All You Can Fly може да се анулира в рамките на 14 дни от закупуването му, след това не може да бъде прекратено от страна на абоната. Подновяването след 12 месеца става автоматично, така че при нежелание за това трябва изрично да се заяви.
До вчера 16 август 2024 г. от България все още можеше да се абонирате за All You Can Fly. От Испания са разпродадени.

Новините от Испания можете да следите в канала ни във WhatsApp или ни последвайте във Facebook, Twitter и VKontakte.

Проблемът „Overbooking” при пътуване със самолет

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван