Испанска банка подарява по 2 000 евро на децата, които са родени в новогодишната нощ

първото бебе за 2017 година

За девета поредна година испанска банка подарява по 2 000 евро на първите деца, родени в новогодишната нощ. Каталунската банка CaixaBank отново ще проведе кампанията „Новородени”, чиято цел е да се насърчат родителите да откриват детски спестовни влогове. В кампанията печели първото дете, родено веднага след полунощ на 1 януари.

Тази Нова година CaixaBank ще зарадва първите новородени бебета от областите: Каталуния, Кастия и Леон, Канарските острови, Навара и Кантабрия. Всяко едно от тях ще получи една детска спестовна книжка Libreta Estrella с 2 000 евро в нея.

Банката ще отвори спестовната книжка на името на новороденото дете, а родителите ще фигурират в нея като законни представители на непълнолетния притежател. Предимство на детската спестовна книжка Libreta Estrella е, че тя е освободена от всякакви такси и комисионни до навършване на 25 годишна възраст на притежателя ѝ.

CaixaBank е най-голямата каталунска банка, която в началото на месец октомври тази година беше принудена да премести централата си от Барселона във Валенсия заради несигурността, която борбата за независимост предизвика в региона.

И най-голямата банка на Каталуния CaixaBank напуска областта и се мести във Валенсия

Be the first to comment

Вашият коментар