Испанците са втората най- атрактивна нация в света

най- атрактивна нация

Испанците са втората най- атрактивна нация в света след италианците. Според проучване, направено от Uniplaces.es, сайт, който предлага резервации за хотели на студенти по повод 14 февруари- деня на влюбените, е констатирано, че испанците са сред най-желаните в света.
След испанците се нареждат австралийците, следвани от шведите и англичаните.

Според испанските жени най- атрактивни са австралийците, следвани от италианците и американците. Докато испанските мъже предпочитат италианките, испанските и шведките.

Проучването отразява качествата, които испанките ценят най-много у мъжете. Това са: личността, чувството за хумор и интелигентността.

„Физическият изглед на човека не е най-важен за всички испанци, въпреки че за мъжете е на второ място след личността“, уточняват от Uniplaces.

През 2016 година 12% от испанците са имали повече от 25 срещи, което поставя Испания като най-отворената страна за любов. Като пример за обратното са британците, португалците и французите, тъй като само 3% от анкетираните признават, че са имали повече от 25 срещи.

86% от анкетираните признават, че най-добрият начин за запознанства е чрез приятели или когато се излиза на дискотека, но все повече и повече хора използват за запознанства социалните мрежи или телефонни апликации.

Най- често срещаното мнение сред анкетираните е, че по всяко време е добре да се прави секс с някого. Статистиката показва, че 57% от мъжете са съгласни с това твърдение, а при жените е 37%.

Ако се вникне малко повече в данните се вижда, че испанките са по-либерални отколкото жените от другите националности, тъй като 55% от анкетираните испанки са отговорили, че са съгласни да правят секс по всяко време.

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания е на 16 място в класацията за най- предпочитана държава за емигриране

Испания е на първо място в света по брой на баровете на глава от населението

В Испания се намира най- скъпият ресторант в света (видео)

FITUR ще превърне Мадрид в световна столица на туризма

2016
НОВИНИ

Испанският премиер Мариано Рахой заминава на официално посещение в САЩ

25/09/2017 WORLD BG

Днес испанският премиер Мариано Рахой заминава на официално посещение в САЩ. Срещата с американския президент Доналд Тръмп ще бъде на 26 септември в Белия дом. Посещението на Рахой във Вашингтон се извършва пет дни преди Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Хванаха българка да шофира с фалшива книжка в Испания

04/12/2017 WORLD BG

Гражданската гвардия хвана 31 годишна българка да шофира с фалшива книжка в Испания. През месец юни 2017 година А.С.К. е била ранена в тежка катастрофа, докато е шофирала личния си автомобил, и настанена в болница Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Любо Пенев с първа победа като треньор на „Валенсия Местая”

07/08/2017 WORLD BG

„Валенсиа Местая“, начело с новия треньор Любо Пенев, постигна първа победа. В контролните мачове дублиращият отбор на “Валенсия” разгроми с 4:0 отбора на “Кастейон” като домакини. Победата идва след пораженията от “Лорка” и “УКАМ Мурсия”. Последни

Be the first to comment

Вашият коментар