Испанците са втората най- атрактивна нация в света

най- атрактивна нация

Испанците са втората най- атрактивна нация в света след италианците. Според проучване, направено от Uniplaces.es, сайт, който предлага резервации за хотели на студенти по повод 14 февруари- деня на влюбените, е констатирано, че испанците са сред най-желаните в света.
След испанците се нареждат австралийците, следвани от шведите и англичаните.

Според испанските жени най- атрактивни са австралийците, следвани от италианците и американците. Докато испанските мъже предпочитат италианките, испанските и шведките.

Проучването отразява качествата, които испанките ценят най-много у мъжете. Това са: личността, чувството за хумор и интелигентността.

„Физическият изглед на човека не е най-важен за всички испанци, въпреки че за мъжете е на второ място след личността“, уточняват от Uniplaces.

През 2016 година 12% от испанците са имали повече от 25 срещи, което поставя Испания като най-отворената страна за любов. Като пример за обратното са британците, португалците и французите, тъй като само 3% от анкетираните признават, че са имали повече от 25 срещи.

86% от анкетираните признават, че най-добрият начин за запознанства е чрез приятели или когато се излиза на дискотека, но все повече и повече хора използват за запознанства социалните мрежи или телефонни апликации.

Най- често срещаното мнение сред анкетираните е, че по всяко време е добре да се прави секс с някого. Статистиката показва, че 57% от мъжете са съгласни с това твърдение, а при жените е 37%.

Ако се вникне малко повече в данните се вижда, че испанките са по-либерални отколкото жените от другите националности, тъй като 55% от анкетираните испанки са отговорили, че са съгласни да правят секс по всяко време.

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания е на 16 място в класацията за най- предпочитана държава за емигриране

Испания е на първо място в света по брой на баровете на глава от населението

В Испания се намира най- скъпият ресторант в света (видео)

FITUR ще превърне Мадрид в световна столица на туризма

НАЧАЛО

Кувейт забрани влизането в страната на гражданите на 5 ислямски държави

04/02/2017 WORLD BG

Правителството на Кувейт, подобно на президента Доналд Тръмп, който след заемането на поста забрани достъпа до САЩ на гражданите на 7 мюсулмански държави, предприе тази крайна мярка към Сирия, Ирак, Иран, Пакистан и Афганистан, съобщава Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Христо Стоичков поиска оставката на испанския вицепремиер (видео)

03/10/2017 WORLD BG

Христо Стоичков поиска оставката на испанския вицепремиер Сорая Саенс де Санртамария и подкрепи сепаратистките настроения в Каталуния. Стоичков използва за трибуна мексиканската телевизия „Унивижън” и с лента с цветовете на каталунското знаме на дясната си Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Оправдаха българите, обвинени за източване на 1,5 млн. евро от испанската здравна система

16/10/2017 WORLD BG

Оправдаха българите, обвинени за източване на 1,5 млн. евро от испанската здравна система. Новината съобщи чрез фейсбук профила си адвоката на нашите сънародници София Николаева. Ето какво написа тя: БЪЛГАРИН НА ХЕМОДИАЛИЗА В ИСПАНИЯ НЕ Последни

Be the first to comment

Вашият коментар