Испанците са втората най- атрактивна нация в света

най- атрактивна нация

Испанците са втората най- атрактивна нация в света след италианците. Според проучване, направено от Uniplaces.es, сайт, който предлага резервации за хотели на студенти по повод 14 февруари- деня на влюбените, е констатирано, че испанците са сред най-желаните в света.
След испанците се нареждат австралийците, следвани от шведите и англичаните.

Според испанските жени най- атрактивни са австралийците, следвани от италианците и американците. Докато испанските мъже предпочитат италианките, испанските и шведките.

Проучването отразява качествата, които испанките ценят най-много у мъжете. Това са: личността, чувството за хумор и интелигентността.

„Физическият изглед на човека не е най-важен за всички испанци, въпреки че за мъжете е на второ място след личността“, уточняват от Uniplaces.

През 2016 година 12% от испанците са имали повече от 25 срещи, което поставя Испания като най-отворената страна за любов. Като пример за обратното са британците, португалците и французите, тъй като само 3% от анкетираните признават, че са имали повече от 25 срещи.

86% от анкетираните признават, че най-добрият начин за запознанства е чрез приятели или когато се излиза на дискотека, но все повече и повече хора използват за запознанства социалните мрежи или телефонни апликации.

Най- често срещаното мнение сред анкетираните е, че по всяко време е добре да се прави секс с някого. Статистиката показва, че 57% от мъжете са съгласни с това твърдение, а при жените е 37%.

Ако се вникне малко повече в данните се вижда, че испанките са по-либерални отколкото жените от другите националности, тъй като 55% от анкетираните испанки са отговорили, че са съгласни да правят секс по всяко време.

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания е на 16 място в класацията за най- предпочитана държава за емигриране

Испания е на първо място в света по брой на баровете на глава от населението

В Испания се намира най- скъпият ресторант в света (видео)

FITUR ще превърне Мадрид в световна столица на туризма

безусловен базов доход
НАЧАЛО

Финландия започва експеримент за въвеждане на безусловен базов доход

07/01/2017 WORLD BG

Финландия първа в Европа започва експеримент за въвеждане на безусловен базов доход за гражданите си. Въпреки че е една от най-развитите страни в Европа, Финландия се сблъсква със сериозен проблем с безработицата. Последните данни за Последни

СВЯТ

Франция въвежда частни автомобили с радари за засичане на превишената скорост по пътищата

17/04/2017 WORLD BG

Френското правителство одобри проект за приватизация на мобилните радари и възлага управлението им на частни фирми. Целта на правителството е да се обнови и разшири мрежата от скрити мобилни радари, предназначени да контролират скоростта на Последни

БЪЛГАРИЯ

В България е открито най- голямото количество фалшиви пари в света

03/11/2016 WORLD BG

Полицейски водолази са открили в България фалшиви банкноти на стойност около 13 милиона евро (US $ 14.4 милиона), скрити на дъното на язовир в южната част на страната, съобщава вестник „EL MUNDO”. Властите са обяснили, Последни

Leave a Reply