Испанците са втората най- атрактивна нация в света

най- атрактивна нация

Испанците са втората най- атрактивна нация в света след италианците. Според проучване, направено от Uniplaces.es, сайт, който предлага резервации за хотели на студенти по повод 14 февруари- деня на влюбените, е констатирано, че испанците са сред най-желаните в света.
След испанците се нареждат австралийците, следвани от шведите и англичаните.

Според испанските жени най- атрактивни са австралийците, следвани от италианците и американците. Докато испанските мъже предпочитат италианките, испанските и шведките.

Проучването отразява качествата, които испанките ценят най-много у мъжете. Това са: личността, чувството за хумор и интелигентността.

„Физическият изглед на човека не е най-важен за всички испанци, въпреки че за мъжете е на второ място след личността“, уточняват от Uniplaces.

През 2016 година 12% от испанците са имали повече от 25 срещи, което поставя Испания като най-отворената страна за любов. Като пример за обратното са британците, португалците и французите, тъй като само 3% от анкетираните признават, че са имали повече от 25 срещи.

86% от анкетираните признават, че най-добрият начин за запознанства е чрез приятели или когато се излиза на дискотека, но все повече и повече хора използват за запознанства социалните мрежи или телефонни апликации.

Най- често срещаното мнение сред анкетираните е, че по всяко време е добре да се прави секс с някого. Статистиката показва, че 57% от мъжете са съгласни с това твърдение, а при жените е 37%.

Ако се вникне малко повече в данните се вижда, че испанките са по-либерални отколкото жените от другите националности, тъй като 55% от анкетираните испанки са отговорили, че са съгласни да правят секс по всяко време.

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания заема 7 място в световната класация за здраво население

Испания е на 16 място в класацията за най- предпочитана държава за емигриране

Испания е на първо място в света по брой на баровете на глава от населението

В Испания се намира най- скъпият ресторант в света (видео)

FITUR ще превърне Мадрид в световна столица на туризма

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Валери Симеонов: България вече не е мащеха за българите в чужбина

24/12/2017 WORLD BG

Валери Симеонов: България винаги е била мащеха за българите в чужбина, но със сегашното управление мисля, че ставаме и баща, и майка. Това заяви вицепремиерът по икономическата и демографската политика пред агенция „Фокус“, цитиран от Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанският парламент гласува закон: осъдените за корупция нямат право на помилване

15/02/2017 WORLD BG

Във вторник испанският Парламент направи първата стъпка към отнемане на правото на помилване на всички осъдени за престъпления, свързани с корупция и насилие срещу жени. Всички парламентарни групи са подкрепили законопроекта на социалистическата партия, която Последни

СВЯТ

Великобритания склони за свободното движение на хора и след „Brexit”

23/07/2017 WORLD BG

Великобритания склони за свободното движение на хора да остане в сила и след „Brexit”. Министърът на околната среда и селското стопанство на Обединеното кралство Майкъл Гоув е признал, че правителството е съгласно да се въведе Последни

Be the first to comment

Вашият коментар