Снегът отново блокира пътища в Испания

Снегът отново блокира пътища в Испания. Най-засегнати са мадридския М-601 около Серседия (Cercedilla) и А-337 около Ферейра (Ferreira), Гранада.

Национален път M-601 е затворен за движение на МПС между 12-тия и 20-тия километър и в двете посоки на движение, а А-337 е затворен между 245-тия и 37-мия километър. Заради свлачища са затворени BI3950 около 55-тия километър в Бизкая (Bizkaia) и BI3152 около 39-тия километър около Гоитисоалде (Goitisoalde)

Националната метеорологична агенция предупреждава, че опасността от силен снеговалеж в някои точки на Испания ще продължи поне до понеделник след обяд.

Затворени за движение са седем високопланински прохода: Marta, San Isidro, Connio, Tarna, Cobertoria, San Lorenzo и Ventana.

В други 22 точки е задължително движението на МПС да става с вериги: Palo, Lavadoira, Pozo de las Mujeres Muertas, Estazadas, Reigada, Leitariegos, Collada, Cerredo, Campillo, Acebo, Tormaleo, Colladona, Ortiguero, Robellada, Fito, Cordal, Espina, Colladiella, Somiedo, Campo del Río, Bustellán и Casa del Puerto.

Затворени пътища в Испания заради лошото време

ОБЩЕСТВО

Принц Уилям и Кейт Мидълтън очакват третото си дете

04/09/2017 WORLD BG

От двореца Кесингтън съобщиха, че британският престолонаследник Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън очакват третото си дете. От двореца уточняват, че както при предишните си две бременности, Кейт отново страда от остра форма на Последни

мълния
НОВИНИ

Ще засегне ли стачката на Ryanair българите в Испания?

11/07/2018 WORLD BG

Ще засегне ли стачката на Ryanair българите в Испания, след като миналата седмица стана известно, че кабинните екипажи на ирландската нискотарифна компания Ryanair в Испания, Италия, Белгия и Португалия ще стачкуват? Протестът ще се проведе Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

След масово сбиване между българи в Испания има пет ранени (видео)

01/05/2017 WORLD BG

На 29 април тази година български граждани са участвали в масово сбиване в испанския град Tobarra. В следствие на уличния побой четирима души са били ранени и са закарани в болницата в град Hellin. По Последни

Be the first to comment

Вашият коментар