Снегът отново блокира пътища в Испания

Снегът отново блокира пътища в Испания. Най-засегнати са мадридския М-601 около Серседия (Cercedilla) и А-337 около Ферейра (Ferreira), Гранада.

Национален път M-601 е затворен за движение на МПС между 12-тия и 20-тия километър и в двете посоки на движение, а А-337 е затворен между 245-тия и 37-мия километър. Заради свлачища са затворени BI3950 около 55-тия километър в Бизкая (Bizkaia) и BI3152 около 39-тия километър около Гоитисоалде (Goitisoalde)

Националната метеорологична агенция предупреждава, че опасността от силен снеговалеж в някои точки на Испания ще продължи поне до понеделник след обяд.

Затворени за движение са седем високопланински прохода: Marta, San Isidro, Connio, Tarna, Cobertoria, San Lorenzo и Ventana.

В други 22 точки е задължително движението на МПС да става с вериги: Palo, Lavadoira, Pozo de las Mujeres Muertas, Estazadas, Reigada, Leitariegos, Collada, Cerredo, Campillo, Acebo, Tormaleo, Colladona, Ortiguero, Robellada, Fito, Cordal, Espina, Colladiella, Somiedo, Campo del Río, Bustellán и Casa del Puerto.

Затворени пътища в Испания заради лошото време

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Гoляма испанска фирма мести производството си в България

22/09/2017 WORLD BG

Голяма испанска фирма мести производството си в България. Това е каталунският производител на спортна екипировка Santin Digital SL, основана преди 15 години в град Жирона, която ще инвестира 300 хил. евро в нов завод за Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Мариано Рахой пожела на Бойко Борисов успех на парламентарните избори

03/02/2017 WORLD BG

На 24.01.2017 година министър-председателят на Испания Мариано Рахой Брей е изпратил писмо до Бойко Борисов. В писмото Рахой благодари за поздравителния адрес, който Борисов му е изпратил по случай преизбирането му за министър-председател на Испания Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Дерайлира влак в Испания, има поне 21 ранени

29/11/2017 WORLD BG

Дерайлира влак в Испания, има поне 21 ранени, като 1 от пострадалите е в тежко състояние. Той е откаран с хеликоптер в болница в Севиля. Днес около 10 часа сутринта вагон на влак, пътуващ по Последни

Leave a Reply