Снегът отново блокира пътища в Испания

Снегът отново блокира пътища в Испания. Най-засегнати са мадридския М-601 около Серседия (Cercedilla) и А-337 около Ферейра (Ferreira), Гранада.

Национален път M-601 е затворен за движение на МПС между 12-тия и 20-тия километър и в двете посоки на движение, а А-337 е затворен между 245-тия и 37-мия километър. Заради свлачища са затворени BI3950 около 55-тия километър в Бизкая (Bizkaia) и BI3152 около 39-тия километър около Гоитисоалде (Goitisoalde)

Националната метеорологична агенция предупреждава, че опасността от силен снеговалеж в някои точки на Испания ще продължи поне до понеделник след обяд.

Затворени за движение са седем високопланински прохода: Marta, San Isidro, Connio, Tarna, Cobertoria, San Lorenzo и Ventana.

В други 22 точки е задължително движението на МПС да става с вериги: Palo, Lavadoira, Pozo de las Mujeres Muertas, Estazadas, Reigada, Leitariegos, Collada, Cerredo, Campillo, Acebo, Tormaleo, Colladona, Ortiguero, Robellada, Fito, Cordal, Espina, Colladiella, Somiedo, Campo del Río, Bustellán и Casa del Puerto.

Затворени пътища в Испания заради лошото време

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Българи спасяват испанско село от обезлюдяване (видео)

06/03/2017 WORLD BG

Българи спасяват испанско село от обезлюдяване. Няколко български семейства са дошли в Gordaliza de la Loma (Валядолид), за да работят в селското стопанство- земеделие и животновъдство. Работа, за която не е имало кандидати испанци. „В Последни

банковата тайна
НАЧАЛО

Швейцария се сбогува с банковата тайна

04/01/2017 WORLD BG

Швейцария, която управлява 25% от чуждестранните активи, депозирани в 266 банки, не успя да удържи на международния натиск и каза сбогом на свещената банковата тайна, която в продължение на десетилетия привлича чуждия банков капитал. Швейцария, Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Ще изчезнат ли телефонните кабини от улиците на Испания?

26/12/2016 WORLD BG

Изглежда, че телефонните кабини нямат бъдеще в Испания, след като нито един оператор не е проявил интерес към конкурса за тази услуга. Първият уличен телефон в Испания е инсталиран в парка на „Ретиро” в Мадрид Последни

Leave a Reply