Снегът отново блокира пътища в Испания

Снегът отново блокира пътища в Испания. Най-засегнати са мадридския М-601 около Серседия (Cercedilla) и А-337 около Ферейра (Ferreira), Гранада.

Национален път M-601 е затворен за движение на МПС между 12-тия и 20-тия километър и в двете посоки на движение, а А-337 е затворен между 245-тия и 37-мия километър. Заради свлачища са затворени BI3950 около 55-тия километър в Бизкая (Bizkaia) и BI3152 около 39-тия километър около Гоитисоалде (Goitisoalde)

Националната метеорологична агенция предупреждава, че опасността от силен снеговалеж в някои точки на Испания ще продължи поне до понеделник след обяд.

Затворени за движение са седем високопланински прохода: Marta, San Isidro, Connio, Tarna, Cobertoria, San Lorenzo и Ventana.

В други 22 точки е задължително движението на МПС да става с вериги: Palo, Lavadoira, Pozo de las Mujeres Muertas, Estazadas, Reigada, Leitariegos, Collada, Cerredo, Campillo, Acebo, Tormaleo, Colladona, Ortiguero, Robellada, Fito, Cordal, Espina, Colladiella, Somiedo, Campo del Río, Bustellán и Casa del Puerto.

Затворени пътища в Испания заради лошото време

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Жилище под наем в Испания- какво, по закон, трябва да плаща наемателя и какво наемодателя

11/11/2016 WORLD BG

Жилище под наем в Испания- какво, по закон, трябва да плаща наемателя и какво наемодателя. Внимателното прочитане на договора за наем, преди подписването, е много важен момент защото само написаното там ще има значение в Последни

Трима българи
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Испанската полиция е задържала 20 годишна българка, която е принуждавала 16 годишната си сестра да проституира

19/12/2016 WORLD BG

16 годишно момиче от български произход е било спасено от проституцията благодарение на намесата на Националната полиция във Валенсия. Според предварителните разследвания, момичето е подведено от собствената си сестра, за да дойде в Испания да Последни

университетските дипломи
ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО

Няма автоматично признаване на университетските дипломи е ЕС

06/01/2017 WORLD BG

Университетските дипломи не се признават автоматично във всички държави на Европейския съюз. Ако искате да продължите образованието си в друга страна от ЕС, може да ви се наложи да преминете национална процедура на признаване на Последни

Be the first to comment

Вашият коментар