Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори

Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори с категории С+Е. Фирмата се казва Euro Spain Cargo SL и се намира в индустриалната зона на град Ел Ехидо „Santa María del Águila“, област Андалусия.

Камионите са с хладилни ремаркета и се движат по релации Испания- Западна Европа, предимно Германия, Холандия, Белгия и Франция. 45- часовата почивка се прави задължително в Испания. Изисква сe поне минимално владеене на испански език. Работи се с испански трудов договор. Могат да кандидатстват и шофьори с минимален или без никакъв опит.

Заинтересуваните кандидати трябва да изпратят автобиография и задължително телефонен номер за обратна връзка на следния имейл: rrhh@cargocoop.com .

Телефон за връзка със служител на фирмата, който може да даде повече подробности относно условията на работа: (0034) 697 397 700- Росио. Отговаря се на испански език.

Обновена информация на 10.10.2017 г. в 14:20 ч. Бройките за първи шофьор вече са попълнени. Остават свободни места за втори шофьор.
Съединените щати спешно търсят 50 000 шофьори на камиони

Странни, но типични глоби за шофьорите в Испания

18 000 евро глоба и отнемане на шофьорската книжка грозят български тираджия в Италия

От днес в Германия влиза в сила забраната за седмичната почивка на шофьорите да протича в кабината на камиона

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

В Испания се крадат 425 автомобила всеки ден

10/06/2017 WORLD BG

В Испания се крадат 425 автомобила всеки ден. Това показва последното проучване, направено от застрахователната компания Linea Directa. През изминалата 2016 г. в Испания са били откраднати 155 000 автомобила. В сравнение с 2015 г. Последни

ОБЩЕСТВО

Енрике Иглесиас стана баща на близнаци

20/12/2017 WORLD BG

На 16 декември 36 годишната руска тенисистка и фотомодел Ана Курникова е родила близнаци от 42 годишния Енрике Иглесиас, съобщи американският сайт TMZ. Родените в миналата събота деца на звездната двойка са момче и момиче, Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Български игрален филм спечели 3 награди на международния фестивал в Хихон, Испания

27/11/2016 WORLD BG

Български игрален филм спечели 3 награди на международния фестивал в Хихон, Испания. „Слава” е една история за анонимни герои, смачкани от системата или по- точно това е историята за кантонера Кольо Димитров от Курило и Последни

Leave a Reply