Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори

Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори с категории С+Е. Фирмата се казва Euro Spain Cargo SL и се намира в индустриалната зона на град Ел Ехидо „Santa María del Águila“, област Андалусия.

Камионите са с хладилни ремаркета и се движат по релации Испания- Западна Европа, предимно Германия, Холандия, Белгия и Франция. 45- часовата почивка се прави задължително в Испания. Изисква сe поне минимално владеене на испански език. Работи се с испански трудов договор. Могат да кандидатстват и шофьори с минимален или без никакъв опит.

Заинтересуваните кандидати трябва да изпратят автобиография и задължително телефонен номер за обратна връзка на следния имейл: rrhh@cargocoop.com .

Телефон за връзка със служител на фирмата, който може да даде повече подробности относно условията на работа: (0034) 697 397 700- Росио. Отговаря се на испански език.

Обновена информация на 10.10.2017 г. в 14:20 ч. Бройките за първи шофьор вече са попълнени. Остават свободни места за втори шофьор.
Съединените щати спешно търсят 50 000 шофьори на камиони

Странни, но типични глоби за шофьорите в Испания

18 000 евро глоба и отнемане на шофьорската книжка грозят български тираджия в Италия

От днес в Германия влиза в сила забраната за седмичната почивка на шофьорите да протича в кабината на камиона

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

200 човека избягаха от ресторант в Испания без да си платят сметката

03/03/2017 WORLD BG

Собственикът на ресторант El Rincón de Pepín de Ponferrada в град Леон съобщи, че преди една седмица повече от 200 клиента на заведението, гости на сватба, са си тръгнали без никой да плати сметката на Последни

sim картите
ТЕХНОЛОГИИ

Наближава краят на SIM- картите за мобилните телефони

20/11/2016 WORLD BG

Неотдавна мобилните телефони преминаха от употребата на SIM- картите на микро SIM и след това на нано SIM. Вече очакваме пристигането на Esim, което означава, че повече няма да се налага да се използва външна Последни

университетските дипломи
ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО

Няма автоматично признаване на университетските дипломи е ЕС

06/01/2017 WORLD BG

Университетските дипломи не се признават автоматично във всички държави на Европейския съюз. Ако искате да продължите образованието си в друга страна от ЕС, може да ви се наложи да преминете национална процедура на признаване на Последни

Leave a Reply