Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори

Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори с категории С+Е. Фирмата се казва Euro Spain Cargo SL и се намира в индустриалната зона на град Ел Ехидо „Santa María del Águila“, област Андалусия.

Камионите са с хладилни ремаркета и се движат по релации Испания- Западна Европа, предимно Германия, Холандия, Белгия и Франция. 45- часовата почивка се прави задължително в Испания. Изисква сe поне минимално владеене на испански език. Работи се с испански трудов договор. Могат да кандидатстват и шофьори с минимален или без никакъв опит.

Заинтересуваните кандидати трябва да изпратят автобиография и задължително телефонен номер за обратна връзка на следния имейл: rrhh@cargocoop.com .

Телефон за връзка със служител на фирмата, който може да даде повече подробности относно условията на работа: (0034) 697 397 700- Росио. Отговаря се на испански език.

Обновена информация на 10.10.2017 г. в 14:20 ч. Бройките за първи шофьор вече са попълнени. Остават свободни места за втори шофьор.
Съединените щати спешно търсят 50 000 шофьори на камиони

Странни, но типични глоби за шофьорите в Испания

18 000 евро глоба и отнемане на шофьорската книжка грозят български тираджия в Италия

От днес в Германия влиза в сила забраната за седмичната почивка на шофьорите да протича в кабината на камиона

най-богатият
ЛЮБОПИТНО

Най-богатият човек в света за всички времена

25/12/2016 WORLD BG

Сайтът Celebrity Net Worth публикува наскоро класация на най-богатите хора в историята на човечеството за последните десет века. Богатство им е преизчислено в съвременни стойности като за целта е сметната инфлацията за последните 1000 години. Последни

2016
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Мариано Рахой с призив към испанците и каталунския бизнес

13/11/2017 WORLD BG

Вчера премиерът на Испания Мариано Рахой отправи призив към испанците и каталунския бизнес. Той посети столицата на Каталуния за първи път откакто централното правителство в Мадрид пое пряко управлението над автономната област. Свързани

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Въвеждат се стикери с екологичната категория на всеки втомобил в Испания

31/10/2016 WORLD BG

Испанската пътна полиция /DGT/ е създала стикери за всеки автомобил, които ще показват степента на замърсяване на околната среда с вредни емисии. Резолюцията е публикувана вече в Държавен вестник и разделя автомобилите, произведени през последните Последни

Be the first to comment

Вашият коментар