Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори

Испанска транспортна фирма тъси да назначи професионални шофьори с категории С+Е. Фирмата се казва Euro Spain Cargo SL и се намира в индустриалната зона на град Ел Ехидо „Santa María del Águila“, област Андалусия.

Камионите са с хладилни ремаркета и се движат по релации Испания- Западна Европа, предимно Германия, Холандия, Белгия и Франция. 45- часовата почивка се прави задължително в Испания. Изисква сe поне минимално владеене на испански език. Работи се с испански трудов договор. Могат да кандидатстват и шофьори с минимален или без никакъв опит.

Заинтересуваните кандидати трябва да изпратят автобиография и задължително телефонен номер за обратна връзка на следния имейл: rrhh@cargocoop.com .

Телефон за връзка със служител на фирмата, който може да даде повече подробности относно условията на работа: (0034) 697 397 700- Росио. Отговаря се на испански език.

Обновена информация на 10.10.2017 г. в 14:20 ч. Бройките за първи шофьор вече са попълнени. Остават свободни места за втори шофьор.
Съединените щати спешно търсят 50 000 шофьори на камиони

Странни, но типични глоби за шофьорите в Испания

18 000 евро глоба и отнемане на шофьорската книжка грозят български тираджия в Италия

От днес в Германия влиза в сила забраната за седмичната почивка на шофьорите да протича в кабината на камиона

10 години от влизането на България в ЕС
БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

55% от българите подкрепят членството в ЕС

18/10/2017 WORLD BG

55% от българите подкрепят членството в ЕС, а европейските граждани, които вярват, че страната им има полза от членството си в ЕС, е 64%. Това представлява увеличение с четири процентни пункта спрямо 2016 г. Това Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Европейските субсидии за малките и средните фирми в Испания

12/01/2018 WORLD BG

Европейските субсидии за малкия и средния бизнес в Испания са различни от регионалните и националните такива, тъй като условията за получаването им се определя от общоевропейски юридически норми, които са валидни във всичките страни членки, Последни

мълния
СВЯТ

Ryanair отново пуска билети по 9.99 евро

11/07/2017 WORLD BG

Ryanair пуска билети по 9.99 евро за 900 маршрута. Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair за пореден път изненада клиентите си с поредната порция супер евтини билети за пътувания в Европа. Офертата е валидна от днес и Последни

Leave a Reply