RYANAIR пуска билети по 9,99 евро по случай 3-ти март

полетите

Ирландската нискотарифната авиокомпания Ryanair стартира специална оферта по случай националния празник на България- 3-ти март. За целта в продажба ще бъдат пуснати промоционални билети на цени от 9.99 евро. Резервации могат да се правят за 13 месеца напред, т.е. до месец март 2018 г.

Полетите са до 21 дестинации. Промоцията стартира на 3 март и резервации могат да се правят до полунощ във вторник на 7 март.

Компанията обслужва общо 21 маршрута от София, които ще обслужат 1,6 млн. пътници за година. Преди седмица обяви и дестинация от Пловдив до Милано-Бергамо. Полети по нея ще се изпълняват от началото на октомври 2017 година два пъти седмично.

„С удоволствие стартираме нашето зимно разписание за 2017 г. за София, което включва допълнителни полети до Айндховен и Лондон Станстед, и общо 21 маршрута, които ще осигурят 1,6 млн. клиенти годишно и ще подпомогнат 1200 работни места на Летище София“, заяви Кени Якобс, маркетинг директор на компанията за Европа.

В следващите 5 години Ryanair ще закупи още 7 машини Boeing 737, които ще извършват полети по различни европейски дестинации.

До 2024 г. компанията планира да увеличи пътниците си до 200 млн. души годишно, при 130 млн. в момента.

Бел. авт: Напомняме, че билетите са ограничено количество за всеки полет и ще са в наличност на страницата на компанията до изчерпването им.

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Референдум за независимост на Каталуния: над 2,2 млн. гласували, от тях- 90% с „ДА”

02/10/2017 WORLD BG

Референдум за независимост на Каталуния: над 2,2 млн. гласували, от тях- 90% с „ДА”. По-точно по последни данни на автономното правителство в референдума са участвали 2 262 424 души, от тях с “да” са гласували Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Половин българско село, заедно с кмета, се премести да живее в испанско градче

09/03/2017 WORLD BG

В Испания живеят цели общности от родопчани. Една от тези общности е съставена от половин българско село, заедно с кмета, които се преместили да живеят в малък испански град. Само от с. Стоманево в градчето Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Важна промяна при банковите парични преводи между страните, членки на ЕС

19/11/2017 WORLD BG

Важна промяна при банковите парични преводи между страните, членки на ЕС ще влезе в сила на 21 ноември 2017 г. От тази дата става задължително всички прехвърляния на суми в рамките на общността да бъдат Последни

Be the first to comment

Вашият коментар