RYANAIR пуска билети по 9,99 евро по случай 3-ти март

полетите

Ирландската нискотарифната авиокомпания Ryanair стартира специална оферта по случай националния празник на България- 3-ти март. За целта в продажба ще бъдат пуснати промоционални билети на цени от 9.99 евро. Резервации могат да се правят за 13 месеца напред, т.е. до месец март 2018 г.

Полетите са до 21 дестинации. Промоцията стартира на 3 март и резервации могат да се правят до полунощ във вторник на 7 март.

Компанията обслужва общо 21 маршрута от София, които ще обслужат 1,6 млн. пътници за година. Преди седмица обяви и дестинация от Пловдив до Милано-Бергамо. Полети по нея ще се изпълняват от началото на октомври 2017 година два пъти седмично.

„С удоволствие стартираме нашето зимно разписание за 2017 г. за София, което включва допълнителни полети до Айндховен и Лондон Станстед, и общо 21 маршрута, които ще осигурят 1,6 млн. клиенти годишно и ще подпомогнат 1200 работни места на Летище София“, заяви Кени Якобс, маркетинг директор на компанията за Европа.

В следващите 5 години Ryanair ще закупи още 7 машини Boeing 737, които ще извършват полети по различни европейски дестинации.

До 2024 г. компанията планира да увеличи пътниците си до 200 млн. души годишно, при 130 млн. в момента.

Бел. авт: Напомняме, че билетите са ограничено количество за всеки полет и ще са в наличност на страницата на компанията до изчерпването им.

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Трагедия беляза националния празник на Испания

12/10/2017 WORLD BG

Трагедия беляза националния празник на Испания. Военен изтребител Eurofighters се разби в близост до испанската военновъздушна база Los Llanos, намираща се до град Албасете. Инцидентът е станал в 12:09 часа в зоната на парк La Последни

НАЧАЛО

Престрелка в центъра на Париж. Двама полицаи са убити

20/04/2017 WORLD BG

При престрелка в центъра на Париж има убит полицай, а друг е бил тежко ранен. Той е бил уцелен в главата и по- късно е починал. Около 21 часа местно време към двамата патрулиращи полицаи Последни

СВЯТ

Отменени полети, затворени училища и магистрали предизвика падналият сняг във Великобритания

10/12/2017 WORLD BG

Утре, понеделник, всички общински училища в град Бирмингам ще останат затворени заради падналият днес 10 сантиметров сняг. Повече от 200 хиляди деца ще останат по домовете си във втория по големина град на Великобритания, след Последни

Leave a Reply