RYANAIR пуска билети по 9,99 евро по случай 3-ти март

полетите

Ирландската нискотарифната авиокомпания Ryanair стартира специална оферта по случай националния празник на България- 3-ти март. За целта в продажба ще бъдат пуснати промоционални билети на цени от 9.99 евро. Резервации могат да се правят за 13 месеца напред, т.е. до месец март 2018 г.

Полетите са до 21 дестинации. Промоцията стартира на 3 март и резервации могат да се правят до полунощ във вторник на 7 март.

Компанията обслужва общо 21 маршрута от София, които ще обслужат 1,6 млн. пътници за година. Преди седмица обяви и дестинация от Пловдив до Милано-Бергамо. Полети по нея ще се изпълняват от началото на октомври 2017 година два пъти седмично.

„С удоволствие стартираме нашето зимно разписание за 2017 г. за София, което включва допълнителни полети до Айндховен и Лондон Станстед, и общо 21 маршрута, които ще осигурят 1,6 млн. клиенти годишно и ще подпомогнат 1200 работни места на Летище София“, заяви Кени Якобс, маркетинг директор на компанията за Европа.

В следващите 5 години Ryanair ще закупи още 7 машини Boeing 737, които ще извършват полети по различни европейски дестинации.

До 2024 г. компанията планира да увеличи пътниците си до 200 млн. души годишно, при 130 млн. в момента.

Бел. авт: Напомняме, че билетите са ограничено количество за всеки полет и ще са в наличност на страницата на компанията до изчерпването им.

Be the first to comment

Вашият коментар