RYANAIR пуска билети по 9,99 евро по случай 3-ти март

полетите

Ирландската нискотарифната авиокомпания Ryanair стартира специална оферта по случай националния празник на България- 3-ти март. За целта в продажба ще бъдат пуснати промоционални билети на цени от 9.99 евро. Резервации могат да се правят за 13 месеца напред, т.е. до месец март 2018 г.

Полетите са до 21 дестинации. Промоцията стартира на 3 март и резервации могат да се правят до полунощ във вторник на 7 март.

Компанията обслужва общо 21 маршрута от София, които ще обслужат 1,6 млн. пътници за година. Преди седмица обяви и дестинация от Пловдив до Милано-Бергамо. Полети по нея ще се изпълняват от началото на октомври 2017 година два пъти седмично.

„С удоволствие стартираме нашето зимно разписание за 2017 г. за София, което включва допълнителни полети до Айндховен и Лондон Станстед, и общо 21 маршрута, които ще осигурят 1,6 млн. клиенти годишно и ще подпомогнат 1200 работни места на Летище София“, заяви Кени Якобс, маркетинг директор на компанията за Европа.

В следващите 5 години Ryanair ще закупи още 7 машини Boeing 737, които ще извършват полети по различни европейски дестинации.

До 2024 г. компанията планира да увеличи пътниците си до 200 млн. души годишно, при 130 млн. в момента.

Бел. авт: Напомняме, че билетите са ограничено количество за всеки полет и ще са в наличност на страницата на компанията до изчерпването им.

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Хванаха българка да шофира с фалшива книжка в Испания

04/12/2017 WORLD BG

Гражданската гвардия хвана 31 годишна българка да шофира с фалшива книжка в Испания. През месец юни 2017 година А.С.К. е била ранена в тежка катастрофа, докато е шофирала личния си автомобил, и настанена в болница Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Бивш изпълнителен директор на МВФ и вицепремиер на Испания е осъден и влиза в затвора, заедно с президент на Caja Madrid

24/02/2017 WORLD BG

Двамата президенти на Caja Madrid Мигел Блеса и Родриго Рато са осъдени съответно на шест години и четири години и шест месеца затвор, тъй като бяха признати за виновни за незаконно присвояване на активи чрез Последни

БЪЛГАРИЯ

Тереза Мей се обърна с отворено писмо към гражданите на ЕС

20/10/2017 WORLD BG

Отворено писмо на Тереза Мей към всички граждани на ЕС Докато пътувам към Брюксел днес, знам, че много хора очакват от нас, лидерите на 28-те страни-членки на Европейския съюз, да демонстрираме, че поставяме хората първо Последни

Be the first to comment

Вашият коментар