Биопарк Валенсия празнува 12-годишнината си с намаление на билетите

Биопарк Валенсия

Биопарк Валенсия празнува 12-годишнината си с намаление на билетите. Най- голямата зоологическа градина в Европа, която е известна с „впечатляващото уважение към животните” отвори врати на 29 февруари 2007 г. в столицата на едноименната област.

За този период Биопарк Валенсия е приел над 6 млн. посетители, което е довело до международното признание за качеството на парка. Туристическият интернет портал TripAdvisor го поставя в ТОР 10 на най- добрите зоологически градини в света и атракция номер 1 във Валенсия. Признанията не свършват до тук, тъй като през 2019 г. PAC AWARDS го признаха за най- добрия природен парк на годината в Испания.

Общинската управа на Валенсия е решила да отпразнува годишнината с всички любители на животните и по този повод е намалила цената на билетите на 18+1€ (като допълнителното 1€ ще отиде във фондацията „Биопарк”). Намалението ще е валидно за всички съботи и недели на месец февруари 2020 г., както и за всички дни в периода от 24 до 29 февруари.

Биопарк Валенсия е разположен върху 10 хектара площ и е собственост на Общинския съвет на града. Билети можете да купите ТУК, а абонаментни карти- ТУК

Испания: Драконът в Sierra Calderona

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply