Бойко Борисов се срещна с Педро Санчес в Мадрид (видео)

Бойко Борисов
Видео Фейсбук

Министър- председателят на България Бойко Борисов пристигна в Мадрид за 25- тата конференция на ООН за климатичните промени СОР25 и бе посрещнат от изпълняващия длъжността министър- председател на Испания Педро Санчес.

От видеото, публикувано на стената на личния профил на Бойко Борисов във Фейсбук, се вижда посрещането и се чува част от разговора между двамата лидери, където Борисов обяснява, че е пристигнал снощи. Малко по- късно нашият лидер пояснява, че е от „Реал Мадрид“ и сядайки на фотьойлите кани да изпият „по едно кафе“. Повече подробности във видеото в края на статията.

25- тата конференция на ООН за климатичните промени СОР25 ще се проведе от 2 до 13 декември. На нея делегати от близо 200 държави ще се опитат да уточнят последните детайли по прилагането на Парижкото споразумение от 2015 г., как да се създаде функционираща система за международна търговия с емисии, как да бъдат компенсирани бедните държави за загубите, които понасят от покачването на морското равнище и други последици от климатичните промени.

Най- после Испания ще има правителство, макар и коалиционно

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply