България на XL Международното туристическо излижение FITUR 2020 в Мадрид

FITUR 2020

България на XL Международното туристическо изложение FITUR 2020 в Мадрид. Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския щанд на панаира, който започна днес и ще продължи до 26 януари 2020 г.

На панаира в Мадрид се представят основните международни туристически дестинации, агенции и туроператори, хотели и ресторанти, транспортни фирми и технологични компании и услуги. Те, от своя страна, показват своите най- големи атракции, за да привлекат клиенти и да размножат своите възможности за бизнес.

Изложбената площ на българския щанд е 100 кв. м. На него представителите на бизнеса и любителите ще могат да се запознаят с потенциала на българския туризъм: културно- исторически, балнео- и СПА, уелнес, гурме, винен, сити турове и др., и да осъществят непосредствени контакти между професионалисти и потребители от цял свят.

По повод откриването на панаира FITUR 2020 министър Ангелкова написа във Фейсбук:

„Чест бе за мен са разговарям с краля на Испания Фелипе VI по време на галавечерята, която се проведе в Мадрид преди откриването на 40- ото издание на Международното туристическо изложение FITUR, което е едно от най- големите в света. Негово Величество е приятел на туризма и проявява интерес към България за успехите и развитието на отрасъла в нашата страна.”

Най- популярната дестинация за селски туризъм в Испания (видео)

Испания е най-конкурентната туристическа дестинация в света

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply