Испански илюзионист загуби съзнание по време на телевизионно шоу (видео)

испански илюзионист

Испански илюзионист загуби съзнание по време на телевизионно шоу. Педро Волта снощи изправил на крака журито и публиката “Got Talent España” на телевизия Telecinco.

Инцидентът станал вчера вечер по време на директното предавана на полуфиналите на телевизионното шоу. Илюзионистът Педро Волта загубил съзнание по време на участието си със същия сценичен номер, който едва не му е отнел живота преди една година.

Сценичния номер се състоял във влизането в голям съд с вода, покрит с желязна решетка, събличане на усмирителна риза и отключването на два катинара. В началото всичко вървяло добре, Волта успял да се съблече и отключи първия катинар, но тогава започнал да се задушава. Показал главата си на повърхността, за да си поеме въздух и тогава загубил съзнание. Това се случило минута и половина след началото на номера.

Веднага в студиото на шоуто влезли доктори от Спешна помощ и започнали да оказват първа помощ на Волта, който вече агонизирал. Успели да го стабилизират и участникът сам излязъл от водата. Веднага е откаран в болница.

Скандал в Испания заради изнасилване в „Биг Брадър”

Digiprove sealThis content has been Digiproved

Be the first to comment

Leave a Reply