Осъдиха Кристиано Роналдо на 2 години затвор и 18,8 млн. евро глоба

Осъдиха Кристиано Роналдо на 2 години затвор и 18,8 млн. евро глоба. Присъдата е в следствие на постигнато устно споразумение между защитата на футболиста и адвокатите на испанското правителство, съобщава телевизия Antena 3.

Преди 2 седмици Кристиано Роналдо е внесъл предложение за споразумение до испанския съд, но то е било отхвърлено и е последвало контра-предложение от съдебната защита на държавата. Днес адвокатите на футболиста са заявили, че той се признава за виновен за извършването на 4 данъчни престъпления и е приел решението на съда- 2 години затвор и глоба от 18,8 млн. евро, като се надява, че ефективната присъда ще бъде заменена с друга глоба.

Сега трябва да се изчака дали испанската Данъчна служба ще се съгласи с решението. Ако отговорът е отрицателен, то тогава това споразумение става невалидно.

Очаква се Данъчната служба да се съгласи с това споразумение само, ако ефективната присъда, макар и неизлежана, остане в съдебното досие на Роналдо. В противен случай днешното съдебно решение ще бъде обжалвано в Административния съд и ще се претендира за много по-висока глоба.

Данъчните в Испания обвиняват Кристиано Роналдо за 4 фискални престъпления, извършени през периода 2011- 2014 години за укриване на данъци на обща стойност 14 768 897 евро.

Кристиано Роналдо получи призовката за явяване в съда в Испания

Digiprove sealThis content has been Digiproved
БЪЛГАРИЯ

Как гласуваха българите в чужбина

27/03/2017 WORLD BG

Как гласуваха българите чужбина При 98,50% обработени протоколи от избирателните секции в чужбина резултатът е следният: ГЕРБ води с 24,45 на сто при българите в чужбина. На втора позиция е ДОСТ с 17,49 на сто, Последни

БЪЛГАРИЯ

ЕК активира 6 наказателни процедури срещу България

26/01/2018 WORLD BG

ЕК активира 6 наказателни процедури срещу България. Брюксел търси отговорност от София за неизпълнени ангажименти по следните направления: енергийно законодателство– Поправките в българското законодателство, свързани с прилагането на Третия енергиен пакет и на Директивата за Последни

БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ

Българка загина в челна катастрофа в Испания

01/12/2016 WORLD BG

Българка и испанка са загинали днес в катастрофа в Испания. Инцидентът е станал рано тази сутрин около 6 часа на пътя С-37 между селата Манреса и Сан Салвадор де Гуардиола, област Каталуния. Автомобилите на двете Последни

Be the first to comment

Вашият коментар